Benvolguts socis:

El passat divendres va tenir lloc en la Casa de Cultura de Felanitx la presentació per a Mallorca de Trail Menorca Camí de Cavalls 2015.

Organitzada per la Penya Barcelonista Els Tamarells, amb assistència d’un centenar de corredors i la presència del Batle de Felanitx Gabriel Tauler i del regidor d’Esports Pedro Acosta, hi participaren Víctor Truyol, director de la prova, Tolo Fiol, segon classificat en l’edició del 2014, i Oscar Tarazona, un dels pocs finishers de les tres edicions anteriors. Moderà la presentació Sebastià Oliver, president de la penya, finisher en les edicions Costa Nord 2013 i Costa Sud 2014.

La prova tindrà lloc els dies 15, 16 i 17 de maig, amb cinc distàncies, el Trekking Nord (32 kms), el Trekking Sud (55 kms), el Trail Costa Nord (100 kms), el Trail Costa Sud (85 kms) i el Trail Camí de Cavalls (185 km), amb volta completa a l’illa, sortint i arribant a Ciutadella. A hores d’ara hi ha 1000 preinscrits, més de la meitat ja han confirmat la participació, en la que hi haurà nombrosos socis de la nostra penya.

Si vos hi voleu apuntar ho podeu fer a www.elitechip.net.

La Junta Directiva

Presentació 1

Presentació 2

Presentació 3

Presentació 4

Presentació 6

Presentació 9

Presentació 10

escut-pb-els-tamarells