Benvolguts socis:

Els afortunats en un viatge a Barcelona, i entrada en el Camp Nou, per a dues persones, per anar a veure el partit de Lliga de Campions (tornada de vuitens de final) entre el FC Barcelona i el Manchester City, que es jugarà el proper dia 18 de març a les 20′45 hores, són els següents:

- Soci nº 448 Miquel Àngel Bennàsar Orell (Portocolom)

- Soci nº 537 Ismael Alvarez Pinilla (Portocolom)

- Soci nº 50 Joan Juan Roig (Felanitx)

- Soci nº 558 Damià Burguera Pons (Cala Santanyí)

1r suplent, soci nº 313 Bartomeu Binimelis Roig (S’Horta)

2n suplent, soci nº 56 Jaume Binimelis Sebastian (Felanitx)

3r suplent, soci nº 468 Tomàs Garcia Torres (Sa Ràpita)

4t suplent, soci nº 756 Pau Julià Garcies (Campos)

Recordau que l’acompanyant ha de ser soci o s’hi ha de fer abans de viatjar. Podeu trobar full d’alta en la mateixa agència de viatges (V. Portocari, tel 971 58 22 04) o clicant al següent enllaç: Full inscripció PB Els Tamarells.

Aquest dimecres hi ha sopar per socis en el Bar Can Vermell de Campos, per veure el partit de Copa FC Barcelona - Vila-real. En el descans sortejarem, d’entre els socis de la penya, 8 viatges amb entrada per anar a veure el partit de Lliga FC Barcelona - R. Madrid que es jugarà el proper dia 22 de març. Podeu reservar lloc per demà al tel 971 650133.

Vos hi esperam !!

La Junta Directiva

escut-pb-els-tamarells