Benvolguts socis:

Com sabeu, la nostra penya sempre està compromesa amb l’esport i vos convida

DIVENDRES DIA 13 A LA PRESENTACIÓ DEL TRAIL CAMÍ DE CAVALLS


logo-trail-menorca-cami-de-cavalls

El divendres 13 a les 20′30 hores en la Casa de Cultura de Felanitx tindrà lloc la presentació oficial a Mallorca del Trail Menorca Camí de Cavalls 2015, una prova d’ultra-distància que arriba a la quarta edició, on els participants poden escollir entre cinc recorreguts, dos de trekking (Nord i Sud), i tres de trail, Costa Nord (100 kms des de Ciutadella a Es Castell), Costa Sud (85 kms des d’Es Castell fins a Ciutadella), i la Trail Camí de Cavalls, de 185 kms que dóna tota la volta a l’illa de Menorca.

Comptarem amb l’assistència dels organitzadors Guillem Bosch i Víctor Truyol, i dos participants emblemàtics, Tolo Fiol (2n en el CDC 185 kms en el 2014) i Oscar Tarazona (únic mallorquí finisher en les tres edicions anteriors de la prova de 185 kms). És un esdeveniment apassionant que segur ho començareu a gaudir en la seva presentació en exclusiva a Mallorca.

Vos hi esperam!

La Junta Directiva

escut-pb-els-tamarells