Benvolguts socis:

Després de l’èxit en la visita de l’equip de futbol femení a les Illes, aquest cap de setmana tenim dos equips més als quals podrem donar suport i amb els que hem concretam també uns actes de recepció. L’agenda queda enquadrada així:

- Dissabte dia 24 a les 20′30 h. a l’Hotel AC Ciutat de Palma, recepció a les penyes balears per part de l’expedició de l’equip de futbol-sala del FC Barcelona.
- Diumenge dia 25 a les 12 h. en el Palau d’Esports de Son Moix, partit de la Divisió d’Honor de futbol-sala entre els equips Palma Futsal i FC Barcelona.
- Diumenge dia 25 a les 17 hores en el Pavelló del Pla de Na Tesa, partit de bàsquet de la Lliga Adecco Plata entre els equips Opentach Pla i el FC Barcelona B.
- Diumenge, després del partit de bàsquet i en el mateix pavelló, recepció a les penyes balears per partit de l’expedició de l’equip de bàsquet del FC Barcelona.

Es prega confirmeu assistència als diferents actes, contestant aquest mail. Vos adjuntam relació de partits i actes de penyes, en general, del cap de setmana.

Rebeu una cordial salutació

La Junta Directiva

Activitats de les seccions del 21 al 27 de gener

Activitat de futbol del 24 al 29 de gener

Agenda Actes de Penyes del 23 al 29 de gener de 2015

Jornada bàsquet 24-25 de gener

escut-pb-els-tamarells