LA PB ELS TAMARELLS AMB MARIONA CALDENTEY I EL BARÇA FEMENÍ

El passat cap de setmana el dedicàrem a donar suport a l’equip femení del FC Barcelona i més concretament a la nostra sòcia felanitxera Mariona Caldentey, que per primera vegada visitava Mallorca i al seu ex equip vestida de blaugrana.

L’horabaixa del dissabte acudírem a l’hotel de concentració, on ens va rebre la delegació del club encapçalada pel directiu Xavier Rieiro i l’entrenador Xavi Llorens. Tinguérem l’ocasió d’estar una estona amb l’equip, conversar amb les mallorquies Virginia Torrecilla i Mariona Caldentey, així com férem entrega d’uns obsequis tant a les jugadores com als representants del club.

El diumenge, més de cinquanta socis es desplaçaren al Coll den Rebassa per viure en directe el partit Collerense - FC Barcelona. Na Mariona va començar a la banqueta i el partit fou molt igualat, l’equip mallorquí ho va posar molt difícil. A manca de mitja hora per acabar va entrar la felanitxera, i quan només faltaven dos minuts per acabar el partit, na Mariona aprofitava una centrada des de la dreta per a rematar a porteria i anotar l’únic gol de l’encontre, que donaria els tres punts al Barça. Lògicament amb esportivitat la felanitxera no va celebrar el gol, marcat davant el seu ex equip, i que durant molts d’anys l’ha formada com a jugadora. Després del partit les jugadores del Barça s’acostaren a les graderies per fotografiar-se amb la multitud de seguidors que acudiren a animar-les. Fou el cap de setmana somiat, poder tenir una sòcia felanitxera, jugant en el Barça, i poder-la veure marcar el gol del triomf. No es pot demanar més que desitjar-li tots els èxits en el futur. Enhorabona, crack.

La Junta Directiva

els-vicepresidents-de-la-federacio-al-xavier-rieiro-directiu-del-club

els-vicepresidents-de-la-federacio-amb-xavi-llorens

les-jugadores-mallorquines-amb-els-membres-de-la-federacio

les-directives-de-la-pb-els-tamarells-amb-les-jugadores

la-penya-barcelonista-els-tamarells-amb-mariona-caldentey-i-virginia-torrecilla

foto-dels-penyistes-balears-en-la-recepcio-del-club

mariona-caldentey

virginia-torrecilla

components-de-la-pb-els-tamarells-en-el-terreny-de-joc

foto-dels-penyistes-balers-amb-el-fc-barcelona

escut-pb-els-tamarells