EL BARÇA DE NA MARIONA JUGA DIUMENGE A MALLORCA. VINE AMB NOSALTRES A VEURE’L!!

Aquest diumenge a les 11′30h. es juga en el camp del Coll den Rebassa el partit de la Primera Divisió femenina entre l’UE Collera i el FC Barcelona. Serà la primera vegada que la jugadora internacional felanitxera Mariona Caldentey, recentment escollida entre les 22 millors jugadores del món amb més futur, vengui a Mallorca a jugar amb el Barça un partit oficial.

El FC Barcelona és l’actual líder de la categoria, en quinze jornades ha guanyar catorze partits, marcant 49 gols i només n’ha encaixat tres, mentre el Collera és el desè classificat amb catorze punts.

La PB Els Tamarells serà present en aquest partit, donant suport a la nostra sòcia i al seu equip. Està previst una partida conjunta de socis a les 10h. del matí del diumenge des de davant el Cafè Can Moix, per entrar tots junts a les 10′45h. en el camp, i donar el màxim suport a la felanitxera Mariona Caldentey.

Esperam la vostra assistència i quedau emplaçats per aquest diumenge. Totes i tots amb na Mariona!!

La Junta Directiva

Mariona

Mariona-1

Mariona-2

Mariona-3

Mariona-4