ÈXIT DE PARTICIPACIÓ EN EL VIATGE DE LA PENYA A BARCELONA

Amb un total de 58 socis va tenir lloc el passat cap de setmana l’expedició de la PB Els Tamarells a Barcelona. Tot el retard en el vol d’anada i que no tots els resultats acompanyaren, el grup va gaudir de dos dies d’ambient barcelonista al cent per cent. Just arribar, el gruix de l’expedició es va dirigir a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per a presenciar el partit de la Superlliga femenina entre el FC Barcelona i el Llevant, per tal de seguir les evolucions de la nostra sòcia Mariona Caldentey, des d’aquest estiu en les files barcelonistes. Aquestes guanyaren per 3-0 i la felanitxera donà l’assistència del segon gol. A la mateixa hora, en el Palau Blaugrana un altre grup de socis seguia les evolucions de l’equip de futbol-sala, que derrotava per 6-2 al Marfil Santa Coloma.

A l’horabaixa, l’atenció dels nostres penyistes es va centrar en el Mini Estadi, amb el partit de Segons Divisió entre el Barcelona B i l’Sporting de Gijon (0-0), per a després anar al Camp Nou a presenciar el partit de Primera Divisió entre el FC Barcelona i el Celta (0-1).

El diumenge matí es va aprofitar per a fer una visita a les instal·lacions en el Tour Camp Nou Experience, i al migdia presenciar un disputat derbi de la Lliga ACB de bàsquet entre el Barça i el Joventut (82-83), completant un cap de setmana en plena intensitat blau i grana.

La Junta Directiva

La PB Tamarells amb el Barça femení

Amb na Mariona Caldentey

La PB Tamarells al Palau Blaugrana