EXPEDICIÓ DE 60 SOCIS, DISSABTE A BARCELONA, A RECOLZAR A MARIONA CALDENTEY

Aquest cap de setmana, de l’1 i 2 de novembre, una expedició organitzada per la PB Els Tamarells, i formada per 60 socis es desplaçarà a Barcelona per a viure un ambient de color absolutament blau i grana. El dissabte a les 11′45 h. seran a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per a presenciar el partit de la Superlliga femenina de futbol, i que jugaran els equips del FC Barcelona, amb la nostra sòcia felanitxera Mariona Caldentey en les seves files, i el Llevant. A les 12′45 h. al Palau Blaugrana hi haurà el partit de la Divisió d’Honor de futbol-sala entre el FC Barcelona i el Marfil Santa Coloma.

Ja a la tarda, a les 18 h. els nostres penyistes aniran a veure en el Mini Estadi el partit de la Segona Divisió de futbol entre el Barcelona B i l’Sporting de Gijón, i a les 20 h. el plat fort el viuran en el Camp Nou amb el partit de Primera Divisió entre el FC Barcelona i el Celta de Vigo, amb el debut a casa del fitxatge estrella d’aquesta temporada, l’uruguaià Luís Suárez, i la possibilitat de que Leo Messi pugui batre el record golejador de Telmo Zarra.

La joranada de diumenge s’aprofitarà per conèixer les instal·lacions barcelonistes amb el Tour Camp Nou Experience, mentre a les 12′30 h. en el Palau Blaugrana assistirem al partit de la Lliga ACB de bàsquet entre els equips del FC Barcelona i Joventut de Badalona.

Serà un cap de settimana ben complet en el que esperam els nostres socis el puguin gaudir a fons.

La Junta Directiva