Benvolguts socis:

Durant aquest mes estem actualitzant les dades de cara a l’emissió del carnet de penyista 2015, en el que hi estaran inscrits tots els socis al corrent de pagament, havent porgat els qui han optat per donar-se de baixa o els que no ha estat possible efectuar el cobrament de la quota 2014-2015.   Els penyistes amb el nou carnet gaudiran dels avantatges que les les proporciona el club, així com els descomptes i bonificacions que els ofereixen els establiments comercials (vos adjuntam fulls) de les Illes Balears, amb els quals la Federació ha arribat a acords de col·laboració. Així mateix vos adjuntam full d’alta de nou soci per si voleu inscriure-ho abans de finalitzar aquest mes, i que pugui gaudir de tot el que implica tenir el carnet de penyista del FC Barcelona.  Vos recordam que el cost d’aquest carnet està inclòs en la quota de 35 euros per temporada que abonau per ser socis de la PB Els Tamarells.

Full inscripció PB Els Tamarells

Descomptes i bonificacions establiments comercials

Rebeu una cordial salutació,

La Junta Directiva

escut-pb-tamarells