AQUEST DIMARTS SORTEIG I PAMBOLI AL BAR CAN VERMELL A CAMPOS

Aquest dimarts en el Bar Can Vermell a Campos, en el descans del partit de Lliga de Campions Paris SG - FC Barcelona sortejarem:
- 8 viatges amb entrada per anar a veure el partit FC BARCELONA - PARIS SAINT GERMAIN, a jugar el dimecres 10 de desembre,
- i 8 més pel partit de Lliga FC BARCELONA - CÒRDOVA, a jugar el 20 o 21 de desembre.

Així mateix aprofitarem fer un pamboli amb els socis campaners, i els demés que s’hi vulguin apuntar i veure el partit tots plegats. Fins al mateix migdia de demà vos podeu apuntar al mateix Bar Can Vermell o al 971-650133.

TORRADA SOLIDÀRIA I GLOSAT PER APROSCOM, FINS DEMÀ POT RETIRAR EL TEU TIQUET

Aquest dissabte dia 4 a les 20′30 h. la Penya Barcelonista Els Tamarells, conjuntament amb l’Associació de Mestresses de Cas Concos i SE Cas Concos organitza una gran torrada i glosat a càrrec dels glosadors Mateu Xurí i Maribel Servera en el camp de futbol de Cas Concos.

El preu és de 10 euros i és a benefici de la Fundació Aproscom (Associació per a les persones amb discapacitat intel·lectual de Manacor i comarca).

Recordau que la venda de tiquets és fins demà dimarts, dia 30 de setembre, i els punts de venda són:

- Cas Concos: Can Mel, Can Marc i Forn Marga’s

- Felanitx: Can Moix i Papereria Cóndor.

A més, es vendran tiquets per a una rifa de dos quadres, tres botelles de i de les bodegues d’Andrés Iniesta, i dues entrades per a anar a veure un partit del Barça en el Camp Nou.

No t’ho perdis! Serà una gran nit per a disfrutar i també per a col·laborar amb una associació que ajuda a molta gent.

Hi col·laboren: 5 Caixes i Mitja, Bodegues Andrés Iniesta, Maria I. Bordoy, Antònia Rosselló i l’Ajuntament de Felanitx.

Apunta’t, és per una bona causa. Fins demà tens temps.

La Junta Directiva