CONFERÈNCIA AUDIOVISUAL “RUTES DEL SILENCI”

Amb motiu de les Festes de Sant Nicolau a Cas Concos, la PB Els Tamarells i l’Associació de Mestresses de Casa varen organitzar la conferència “Rutes del Silenci II”, on els aventurers José Luís Garcia Ginard i Pedro Ballesteros relataren la seva experiència de 38 dies en bicicleta pels països de Camboja, Laos i Tailàndia. Es mostrà un interessant audiovisual i la xerrada fou interpretada en llengua de signes (per a sords) a càrrer d’Ana Amate del Departament IMAS del Consell de Mallorca. L’acte va tenir una gran acceptació i els assitents ompliren el local de la Gent Gran de Cas Concos.

PARTIT  FUTBOL-SALA FESTES DE SANT NICOLAU

La PB Els Tamarells va jugar davant la SE Cas Concos el partit de futbol-sala Festes de Sant Nicolau, amb el resultat de 7-4 favorable als concarrins. Els quatre gols dels barcelonistes foren anotats per Jaume Vidal, mentre pel Cas Concos marcà Marc Lladonet jr. (4), Rafel Adriver (2) i Miki Rosselló. La penya barcelonista fou dirigida per Marc Lladonet sr. amb l’ajuda de David Garrido i Pep González, jugant Toni Oliver, Tomeu Adrover, Mateu Adrover, Jaume Vidal, Toni Matemales, Bernat Monserrat, Joan Toni, Biel Fiol i Cosme Ballester. La propera activitat de l’Àrea Esportiva serà l’organització del I Torneig Inter penyes barcelonistes Festes de Nadal a Felanitx.

La Junta Directiva