TORNEIG SANT AGUSTÍ: VICTÒRIA DE LA PB ELS TAMARELLS

Amb un clima d’exquisida esportivitat va tenir lloc la passada setmana, la dotzena edició del torneig interpenyes Sant Agustí, amb triomf final de la penya barcelonista. Hi participaren, a banda d’Els Tamarells, la penya San Mamés de l’Atlètic de Bilbao, la penya madridista Fusion Cafè i la penya mallorquinista Cercle Recreatiu.

Els blaugranes foren dirigits per Miquel Àngel Riera, formant amb Lluís Artigues, Joan Jaume Simó, Tomeu Nadal, Miquel Servera, Joan Manuel Barceló, Jaume Bennàsar, Sebastià Soler, Kike Garzón, Miquel Vila, Antoni Xavier Oliver, Andreu Julià, Jaume Rigo i Pere Tortella.

La PB Els Tamarells va sumar els nou punts en tres partits, imposant-se a la penya madridista per 5-1 (Andreu Julià,3, PereTortella i Tomeu Nadal / Fran Hernández), a la penya San Mamés per 3-1 (Andreu Julià,2, Jaume Bennàsar / Toni Beas), i a la penya mallorquinista per 3-1 (Jaume Rigo,2 i Pere Tortella / Xisco Muñoz). En segon lloc es va classificar la penya mallorquinista, que va sumar sis punts, amb victòries davant la penya San Mamés per 2-0 (Joan Manresa i Xisco Muñoz) i la penya madridista per 4-3 (Xisco Muñoz,2, Marc Uguet i Joan Manresa / David Campos, Angel Martínez i Valentín Díaz). En la tercera posició fou per la penya San Mamés, vencedora en l’anterior edició, que sumava tres punts amb un triomf davant la penya madridista per 6-3 (Joan Adrover,2, Xim Farres, Biel Balaguer, Jaume Estelrich i Toni Beas jr. / Sergio López, 2, i Dani). La penya madridista ocupà el quart lloc.

Acabat el torneig hi hagué un petit refrigeri de germanor entre els penyistes. Gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Felanitx, que va estar representat pel seu regidor Pedro Acosta, i al bar Es Torrentó per la seva ajuda i hospitalitat.

Divendres dia 12 a les 20′30 h. en el camp Es Cavaller de Cas Concos tindrà lloc el partit de futbol-sala amb motiu de les Festes de Sant Nicolau entre els equips SE Cas Concos i PB Els Tamarells.

La Junta Directiva