ENTREGA TITOL DE SOCI D’HONOR Nº 800 i 12È ANIVERSARI DE LA PENYA

La passada setmana es varen reunir en el restaurant Club Nàutic de Sa Ràpita una quarantena de directius i ex directius, per tal d’entregar títol de Soci d’Honor número 800 i, de passada, celebrar de forma sòbria els dotze anys d’existència de la penya. A aquesta festa hi assistí l’actor de Crackòvia Oriol Cruz i l’ex jugadora internacional de FC Barcelona Mely Nicolau, directiva i sòcia d’Honor número 750 de la penya.

Aquesta cop títol honorífic número 800 no va recaure en cap famós ni en cap personalitat amb vinculació amb el club, fou pel directiu Francesc Sola, que feia sols dues setmanes havia complit 80 anys, dels que ha dedicat 11 a la penya, amb la vitalitat i energia pròpies d’un jovenet. Durant l’acte els primers directius que coincidiren amb Francesc, ara fa onze anys, Antoni Capó, Guillem Pascual, Paul Aponte, Manu Noguera, David Garrido, i Sebastià Oliver li entregaren la samarreta amb el número 80 a l’espatlla. Just després les fèmines de la junta directiva li regalaren un àlbum fotogràfic que recollia els millors moments de Francesc amb la penya. Per acabar, la fins aleshores darrera sòcia d’Honor va llegir el nom del número 800, entregant amb el president de la penya el carnet acreditatiu. Fou una festa senzilla, familiar i entranyable, en la que es va aprofitar per bufar les espelmes del pastís, commemorant els 80 anys d’en Francesc i el 12è aniversari de la penya. Per molts d’anys.

La Junta Directiva