Fa unes setmanes va tenir lloc en la nostra seu a Sa Recreativa l’Assemblea general ordinària, amb assistència d’una vintena de socis.

En el primer punt es detallaren les 49 activitats realitzades durant la temporada 2013-2014, fent especial ressenya als 192 viatges amb entrada al Camp Nou que s’han sortejat entre els socis, reflectides periòdicament en els mitjans informatius. Els socis reberen 54 comunicacions per mail, mentre el lloc web s’acosta a les 45.000 visites, funcionant amb òptim rendiment el facebook i twiter de la penya. La temporada començà amb 726 socis i se tanca amb 792, sent la penya barcelonista més nombrosa no sols de les Illes Balears, sinó de l’Estat espanyol si no comptam Catalunya. De les més de 1500 penyes que té el FC Barcelona, la d’Els Tamarells és la dotzena amb més socis.

L’Àrea Econòmica presentà un balanç positiu de 8.100′92 euros, amb 34.139′56 euros d’ingressos i 26.038′64 euros de despeses. Per a la propera temporada es va aprovar un pressupost de 32.200 euros.

La propera temporada estarà marcada per l’austeritat, tot i que es mantindran els sortejos de pràcticament 200 viatges a Barcelona amb entrada al Camp Nou, les loteries de Nadal i Reis, i el viatge organitzat pel mes de novembre. La principal inversió es destinarà a intentar adquirir en propietat per a la penya i els socis dos seients més en el Camp Nou, i així en la temporada 2015-2016, poder sortejar fins a 10 viatges amb entrada cada vegada que el Barça jugui en el Camp Nou.

Recordau que si vos voleu fer socis, podeu enviar un mail a pbelstamarells@gmail.com, o bé omplir el full que trobareu clicant a l’apartat “formulari d’inscripció” d’aquesta web. Si el tenim abans de finals de juliol, ja podran entrar en el primer sorteig.

Moltes gràcies a tots els socis i sòcies per la confiança dipositada.