700 BARCELONISTES EN LA XI TROBADA DE PENYES

Amb una massiva assistència, propera als set-cents penyistes va tenir lloc divendres en el Pavelló poliesportiu de Sa Pobla l’onzena edició de la Trobada de penyes barcelonistes de les Illes Balears, esdeveniment organitzat per la Federació de Penyes i la PB Sa Pobla.

En aquest acte hi foren presents els ex jugadors del FC Barcelona Ricardo Serna i Paco Clos, els que foren jugadors del bàsquet blaugrana Audie Norris i Santi Abad, així com l’Avi del Barça Joan Casals. Completaren la taula presidencial, Andreu Villalonga, representant del Govern Balear, Biel Serra, Batle de Sa Pobla, Toni de Lluc Vallespir, president de la Federació de Penyes, i Josep Pascual, president de la PB Sa Pobla. Josep Maldonado, Membre del Patronat de la Fundació del FCB, va representar al club.

Foren distingits l’ex jugadora internacional del FC Barcelona, i sòcia d’Honor de la nostra penya, la mallorquina Melisa Nicolau; i l’actual jugador del Barcelona B, el pobler Joan Campins. En l’àmbit cultural i social es va reconèixer a Alexandre Ballester, cronista oficial de Sa Pobla, i l’Associació Es Grif, que promou la integració de les persones que pateixen minusvalidesa.

Hi coincidiren un total de 26 penyes balears, Sóller, Inca, Ciutadella, Muro, Sa Pobla, Llevant, Formentera, Santa Margalida, Maria de la Salut, Porreres, Miquel Àngel Nadal, Estel Blaugrana, Llubí, Vilafranca de Bonany, Binissalem, Pollença, Alcúdia, S’Arenal, Pòrtol, Andratx, Sa Indioteria, Els Tamarells, Can Picafort, Peguera, Ferreries i Sineu. Varen rebre unes litografies del pintor Ferran Pizà, com a record de la Trobada. La PB Els Tamarells hi participà amb més de trenta penyistes.

Després de l’entrada de la comitiva amb els xeremiers i caparrots, es pogué degustar el típic arròs pobler i l’ensaïmada, mentre els presents es fotografiaven amb els trofeus de la Lliga i la Copa. Els ex jugadors, i sobretot Audie Norris, foren molt sol·licitats pels penyistes en una vetllada màgica que es tancà amb el Cant del Barça.

La Junta Directiva