Gran Festa Sisè Aniversari que celebrarem el proper dia 21 de novembre a les 21 hores en el Restaurant Ca´n Andreu Cos a Campos (Ctra. Santanyí, qm. 0´3).

Com ja es tradició, durant l´acte tindrà lloc l´entrega de les distincions “GERRETA FELANITXERA” a diferents personalitats d´àmbit barcelonista, i esportiu en general. Volem retre homenatge als golejadors més llegendaris de l´història del F.C.BARCELONA, essent convidats estel.lars a aquesta gala HRISTO STOIXKOV i CARLES REXACH, mentre ja férem un reconeixement a ENRIQUE CASTRO “QUINI”, i durant el sopar també el farem als més modests, però per a nosaltres no menys importants, al felanitxer TOMEU MESTRE (Castelló, Hércules, Alzira), al campaner TOMEU OBRADOR (Mallorca) i al santanyiner JAUME ADROVER (Mallorca).

En aquest acte també hi son convidats l´entrenador LLORENÇ SERRA FERRER, el massatgista JAUME PEDRÓS, el jugador de bàsquet JUAN DOMINGO DE LA CRUZ, la veu del Barça a Onda Cero ALFREDO MARTÍNEZ, el redactor del Diari SPORT ANTONI CLOSA, l´agent FIFA, i descobridor de Leo Messi, JOSEP Mª MINGUELLA, i el ciclista, medalla olímpica a Pequín, ANTONI TAULER.

La representació del F.C.BARCELONA estarà formada pel seu directiu XAVIER BAGUÉS, el membre de la Comissió Social MATEU MAS i el membre del Consell Consultiu de Penyes PERE JORDÀ. Així mateix, presidiran l´esdeveniment els Batles de Felanitx (GABRIEL TAULER), de Campos (GUILLEM GINARD) i de Santanyí (MIQUEL VIDAL), així com també s´ha convidat al Delegat del Govern RAMON SOCIAS i al Director de l´Escola Balear de l´Esport, ANTONI PEÑA. Tots els assistents gaudiran d´uns extraordinaris regals per gentilesa del DIARI SPORT, patrocinador de l´event.

En aquesta data tan assenyalada ens congratularia comptar amb la seva assistència en la que volem que sigui una festa inoblidable per a tots.

En el mateix acte sortejarem 4 VIATGES pel partit BARÇA-MADRID. Ningú marxarà amb les mans buides. El preu del sopar pels adults (majors 12 anys) és de 25 €, i pels nins (fins a 12 anys és de 10 €). Els punts de venda són a Portocolom (Bar Els Tamarells i Llibreria Ca Na Massot), a Felanitx (Cafè C´an Moix, Papereria Cóndor i Bar Gomila), a Ca´s Concos (Bar Es Cassino), a Campos (Bar Ca´n Vermell) i a Santanyí (Cafè Ca´s Mosson). No badeu en retirar els tiquets !! Serà una gran jornada de barcelonisme, i tu la viuràs. Ens veurem dia 21 a les 21 !!