Benvolguts socis / benvolgudes sòcies:

Fins diumenge en el Bar Can Vermell de Campos, i fins dilluns a Sa Recreativa de Felanitx, teniu de temps per a retirar el tiquet per a la XI Trobada de Penyes. Recordau que tindreu transport gratuït de bus des de Felanitx (dia 11 a les 19′45 h. sortirà de davant Can Moix). El preu del tiquet pel sopar és de 20 euros els adults i 15 euros els nins.

Aquesta edició es celebrarà el proper divendres dia 11 a les 21 hores en el Pavelló Poliesportiu de Sa Pobla.

La representació del FC Barcelona estarà encapçalada pel vicepresident Sr. Jordi Cardoner, al qual també estarà acompanyat per Joan Casals, l’Avi del Barça. Els penyistes i seguidors assistents es podran fotografiar amb els títols de la Copa, la Lliga i la Champions. A més tots els presents rebran de regal una bossa d’obsequis amb motius barcelonistes. I es rifaran diferents prendres i objectes signats per jugadors del FC Barcelona.

Avui divendres matí en la seu de la Penya Barcelonista de Sa Pobla ha tingut lloc la presentació oficial de l’Onzena Trobada de Penyes Barcelonistes de les Illes Balears.

En la presentació d’aquest divendres han intervingut:

- Sebastià Oliver, Cap de comunicació de la Federació de Penyes

- Josep Pascual, President de la PB Sa Pobla

- Antoni de Lluc Vallespir, President de la Federació de Penyes

- Gabriel Serra, Batle de Sa Pobla

A l’acte també hi ha hagut representació de vàries penyes de les Illes Balears.

Es preveu una assistència al voltant d’un milenar de penyistes en la Trobada del proper dia 11, en la que hi ha convidades importants personalitats d’àmbit barcelonista, entre les que ja podem confirmar que efectuarem les distincions a:

- Audie Norris, l’Atomic Dog, el jugador que va canviar el curs de la història del bàsquet blaugrana, guanyador de 3 Lligues ACB i 2 Copes del Rei, finalista dues vegades en la Copa d’Europa.

- Ricardo Serna, central del Dream Team, guanyador de la Copa d’Europa a Wembley 1992, dues Lligues, una Recopa i una Copa del Rei.

- Melisa Nicolau, jugadora mallorquina internacional del FC Barcelona, guanyadora de quatre Lligues i tres Copes de la Reina. Sòcia d’Honor de la nostra penya.

- Santi Abad, jugador de bàsquet, guanyador d’una Lliga amb el FC Barcelona, a més va obtenir una Copa del Rei i dos subcampionats en la Copa d’Europa.

- Joan Campins, defensa mallorquí, nascut a Sa Pobla, en l’actualitat en les files del FC Barcelona B.

En la Federació estan treballant per aconseguir la presència d’altres convidats per a la Trobada, en la que se preveu una magnífica assistència.

Així mateix es distingirà a Alexandre Ballester, cronista oficial de Sa Pobla, i a l’Associació Es Grif, entitat que promou la integració de persones amb minusvalidesa.

Vine a gaudir d’una nit màgica de barcelonisme. Ho mereixes. Comptam amb tu.

La Junta Directiva

Recordau: dilluns darrer dia per retirar tiquets.