Benvolguts socis:

Com ja vos vàrem anunciar les penyes de les Illes Balears estan tancant acords amb establiments comercials per tal de que els nostres penyistes, amb la simple exhibició del seu carnet en vigor, se puguin beneficiar de descomptes o avantatges. Vos adjuntam el document amb una primera remesa de 58 comerços als quals ja hi podeu accedir i obtenir aquestes bonificacions. Els mateixos les podeu trobar al web de la Federació de Penyes (fpenyesfcbib.cat), i en breu estaran al facebook i web de la nostra penya.

Clicant al següent enllaç podreu accedir al document:

https://drive.google.com/file/d/0B_qHaXi2BGOtTG9BanlmREcwdFE/edit?usp=sharing

Esperam que les podeu gaudir, mentre treballam per ampliar aquests beneficis pels nostres socis.

Rebeu una cordial salutació,

La Junta Directiva