Fa unes setmanes va tenir lloc en el Centre Cívic de Portocolom la presentació del llibre “Corrent cap a Bikila”, obra del periodista Marc Cornet, el qual ha treballat en els serveis informatius de TV3 i IB3.

Unes vuitanta persones ompliren el recinte en l’acte organitzat per la PB Els Tamarells, que va començar amb la conversa de l’autor explicant les línies mestres de l’obra. Llavors es va donar pas a un interessant col·loqui en el que s’afegiren experts esportistes en proves de fons i ultra fons, els maratonians Toni Peña (olímpic en els Jocs d’Atenes 2004), i el veterà Paco Algaba, als que acompanyà el corredor de muntanya Sebastià Capó (10è en l’Ultra Trail Serra de Tramuntana 2013). L’acte va concloure amb les preguntes dels públic present.

Assistiren el Batle de Felanitx Biel Tauler, i els regidors Apol·lònia Rotger (Cultura) i Pedro Acosta (Esports). Aquest fou el primer acte de la nova junta directiva de la penya.

Junta Directiva PB Els Tamarells