ultra-trail-2013-2

Aquest dijous dia 4 a les 20’30 h. en la Casa de Cultura de Felanitx, organitzat per la Penya Barcelonista Els Tamarells, tindrà lloc la presentació oficial de la Ultra Trail Serra de Tramuntana 2013, una prova que es celebrarà el dia 20 d’abril i que consisteix en recórrer els 107 kms que separen Andratx de Pollença pels camins de muntanya (GR 221) i fer-ho en menys de 24 h. Tot un repte de superació i aventura que enguany citarà a més de 1.400 participants, dels quals una tretena són socis de la nostra penya. A més la nostra entitat és cuida per tercer any consecutiu, amb un nombrós equip de voluntaris, de l’avituallament situat en l’embassament de Cúber. Assistirà a aquesta presentació el campió del món de curses de muntanya Tòfol Castanyer, del qual podrem veure un espectacular audiovisual de la seva victòria en la CCC Mont Blanc el passat estiu. El campió signarà fotografies i pòsters als assistents. Si vos fa ganes, podeu venir amb els més joves de la casa, perquè lo ho dediqui. Hi haurà una rifa de productes Salomon entre els assistents, la recaptació anirà a benefici de l’organització ASEM, que lluita per a combatre les malalties neuro-musculars. Vos agradarà !!
L’entrada és de franc. Vos hi esperam !!
                                  La Junta Directiva