Benvolguts socis:

Aquesta temporada celebrem el 10è aniversari de la nostra penya, durant la qual anam organitzant una sèrie d’actes. Probablement el més important serà el que tindrà lloc el cap de setmana del 9 i 10 de novembre, i esperam la vostra participació.

El divendres dia 9 a les 20′30 h. a Son Fuaní a Campos, amb la Gala 10è aniversari - X Trobada de Penyes de les Illes Balears. més avall vos adjuntam informació i cada dia us anirem anunciant les novetats i els convidats que ens acompanyara.

El dissabte dia 10 a les 12 h. rebuda de la representació del F. C. Barcelona a l’Ajuntament de Felanitx.

El dissabte dia 10 a les 12′30 h. inauguració de la nova seu en el Cercle Recreatiu, on es distingiran els membres de la primera junta directiva, i els socis que es varen inscriure l’any 2002 i s’han mantingut fidels durant aquests deu anys.
El dissabte dia 10 a les 20′30 h. en el Teatre Municipal de Santanyí, col·loqui moderat per Alfredo Martínez (Onda Cero Barcelona) amb la participació de periodistes i ex jugadors del F. C. Barcelona.

poster_Trobada_Alcudia_publis