poster_Trobada_Alcudia_publis

JUAN CARLOS UNZUE, DIA 9 EN LA GALA DELS CAMPIONS

10è Aniversari P. B. Els Tamarells

X Trobada de Penyes Barcelonistes de les Illes Balears

RETIRA JA EL TEU TIQUET !! NO T’HO POTS PERDRE !!


El porter navarrès va militar en el F. C. Barcelona de la temporada 1988-1989 a la 1989-1990. Procedent de l’Osasuna va arribar al Barça de la mà de Johann Cruyff, on va guanyar la Recopa de 1989 a Berna davant la Sampdoria i la Copa del Rei de 1990 a València enfront el R. Madrid. Després jugà amb el Sevilla, Tenerife, Oviedo i Osasuna altre cop.

Va jugar 318 partits a Primera Divisió, i 35 amb les seleccions inferiors d’Espanya, on amb la sub-20 es proclamava subcampió en el Mundial de Rusia l’any 1985, sent el porter titular.

Com entrenador ha dirigit al Numancia i al Racing mentre com a preparador de porters ha treballat en el Barça del 2003 fins al 2010, ajudant a Frank Rijkaard i a Pep Guardiola. Dia 9 Juan Carlos Unzue serà a Son Fuaní.

Teniu a la vostra disposició els tiquets pel sopar de la Gala de Campions 10è aniversari (10ª Trobada de Penyes Barcelonistes de les Illes Balears) que tindrà lloc el proper divendres dia 9 de novembre a les 20’30 h. en el recinte de Son Fuaní a Campos. El preu és de 20 euros els adults i de 10 euros pels nins menors de 10 anys. Les podeu trobar a Sa Recreativa, Papereria Cóndor i Cafè Can Moix (Felanitx), Sa Cova dets Ases i Llibreria Ca Na Massot (Portocolom), Bar Es Cassino i Supermercat Cas Ferrer (Cas Concos), Bar Can Piquer i Cafè Cas Mosson (Santanyí), i Bar Can Vermell (Campos), o bé les podeu demanar a qualsevol directiu de la P. B. Els Tamarells, o trobar-los en totes les seus de les penyes de les Illes Balears. No vos torbeu a retirar els tiquets, la capacitat del recinte està limitada a 1.000 persones.

La Junta Directiva

unzue-3

unzue-9