LORENA HOMAR, DIA 9 EN LA GALA DELS CAMPIONS

10è Aniversari P. B. Els Tamarells

X Trobada de Penyes Barcelonistes de les Illes Balears


RETIRA JA EL TEU TIQUET !! NO T’HO POTS PERDRE !!


Lorena Homar fou una de les dues nedadores mallorquines que acudiren als Jocs Paralímpics de Londres 2012. Va participar en cinc proves i va entrar en la final de 200 metres estils, ocupant la setena plaça, aconseguint diploma olímpic. A més ha estat medalla de bronze en el Campionat d’Europa celebrat en el 2011 a Berlín, en la distancia de 4×50 relleus; i medalla de bronze en el Mundial d’Eindhoven (Holanda) l’any 2010 en la prova de 200 estils. Na Lorena serà distingida el dia 9 a Son Fuaní.

Teniu a la vostra disposició els tiquets pel sopar de la Gala de Campions 10è aniversari (10ª Trobada de Penyes Barcelonistes de les Illes Balears) que tindrà lloc el proper divendres dia 9 de novembre a les 20’30 h. en el recinte de Son Fuaní a Campos. El preu és de 20 euros els adults i de 10 euros pels nins menors de 10 anys. Les podeu trobar a Sa Recreativa, Papereria Cóndor i Cafè Can Moix (Felanitx), Sa Cova dets Ases i Llibreria Ca Na Massot (Portocolom), Bar Es Cassino i Supermercat Cas Ferrer (Cas Concos), Bar Can Piquer i Cafè Cas Mosson (Santanyí), i Bar Can Vermell (Campos), o bé les podeu demanar a qualsevol directiu de la P. B. Els Tamarells, o trobar-los en totes les seus de les penyes de les Illes Balears. No vos torbeu a retirar els tiquets, la capacitat del recinte està limitada a 1.000 persones.

La Junta Directiva

lorena-3

JON ANDONI GOIKOETXEA, L’EXTREM DEL DREAM TEAM

DIA 9 EN LA GALA DELS CAMPIONS A CAMPOS


10è Aniversari P. B. Els Tamarells

X Trobada de Penyes Barcelonistes de les Illes BalearsJon Andoni Goikoetxea, el brillant extrem del Dream Team de Johann Cruyff, estarà aquest divendres dia 9 a Campos. Goikoetxea va jugar en el F. C. Barcelona les temporades 1990-1991 a 1993-1994, en les que va guanyar 4 Lligues, 3 Supercopes d’Espanya, 1 Supercopa d’Europa i la Copa d’Europa que alçaren a Wembley l’any 1992.

Va jugar a més amb l’Osasuna, R. Societat, Ath. Bilbao i Yokohama Marinos. Amb la selecció espanyola fou 36 vegades internacional, i amb la sub-20fou subcampió en el Mundial de Rússia en el 1985.

goikoetxea-1

goikoetxea-2