Els barcelonistes varen reeditar el triomf aconseguit la temporada passada en la cita campanera. En aquesta edició es va repetir la modalitat de quadrangular de futbol-7, en la primera semi-final la Penya Mallorquinista Es Vici va derrotar per 4-1 als Veterans del C. E. Campos, i en l’altra semi-final la P. B. Els Tamarells doblegava per 1-0 a la Penya Madridista amb gol de Jaume Vidal. Pel tercer i quart lloc, els madridistes s’imposaven per 5-3 als Veterans del C. E. Campos, i en la gran final la P. B. Els Tamarells va guanyar per 2-0 a la Penya Mallorquinista, amb dos gols més de l’incombustible vice-president de la penya Jaume Vidal, que va demostrar que no ha perdut el seu olfacte golejador. Destacar les encertades intervencions del porter blaugrana Lluís Palenzuela, i l’aportació del periodista del Diari Sport Antoni Closa, que també va formar amb els barcelonistes. Acabat el torneig el Batle de Campos Sebastià Sagreras i el regidor d’Esports Jaume Vidal entregaren els trofeus als participants. Per la P. B. Els Tamarellls, el tècnic Antoni Prohens, ajudat per Pep González i Marc Lladonet, va formar amb Lluís Palenzuela, Sebastià Ginard, Toni Riera, Sergi Jiménez, Sebastià Amor, Joan Garí, Pere Cayuela, Jaume Vidal, Antoni Closa i Miquel Roig. Aquest fou el setè acte dins del marc del 10è aniversari de la penya.

El vuitè també serà amb caràcter esportiu, el dijous dia 30 espera la Diada Interpenyes Sant Agustí a Felanitx, amb la participació de les penyes del Mallorca, Ath. Bilbao, At. Madrid, R. Madrid i la barcelonista d’Els Tamarells. Serà un acte també solidari, a benefici de Dacesma, entitat que lluita pels nins que pateixen danys cerebrals sobre-vinguts.

PB “Els Tamarells”

foto-002-1024x768