El diumenge, 12 d’agost, va ser el dia escollit per a duu a terme un partit homenatge a Jaume Vidal, en Vermell, que com ja sabeu tots, va dir adéu a la competició en el darrer partit de la temporada passada.

En el municipal de Campos i aprofitant que aquests dies es celebren les festes del municipi, dins el programa, es va incloure aquest partit que va ser una gran festa. En Jaume va poder gaudir de la companyia de molts de companys, amics, entrenadors i gent que l’aprecia molt. Es pogueren veure gent com Trobianni, Rafel Nadal, Servera, Tomeu Verger, Gaspar Sastre, Pep Suau, Tomeu Obrador, companys de la Penya Barcelonista Els Tamarells, gent de l’Ajuntament, amics de tota la vida i molts, però molts d’altres, que volgueren estar devora en Jaume en un dia com aquest.

Es varen organitzar tres equips que dugueren a terme diferents partits, jugant tots contra tots, i a on es va poder veure que encara mantenen la qualitat futbolística que sempre han tengut. En acabar va rebre diferents obsequis.

En definitiva, una festa on vàrem poder despedir en Jaume així com és mereixia. Gràcies Jaume per ser com ets i per tot el que has donat al futbol, i en concret, al teu Club, al CE Campos. GRÀCIES!!!!.

Biel Sastre per a Fútbol Balear

imgp0036