A PENYA BARCELONISTA ELS TAMARELLS GUANYA EL TORNEIG QUADRANGULAR SANT FELIU DE LLUBÍ

Organitzat per la Penya Blaugrana de Llubí va tenir lloc el dissabte horabaixa el I Torneig Sant Feliu amb la participació de les quatre penyes P. B. Llubí, P. B. Maria de la Salut, P. B. Alcúdia i P. B. Els Tamarells.

La Penya Barcelonista Els Tamarells el guanyà per goalaverage, empatant a sis punts amb la P. B. Alcúdia i la P. B. Maria de Salut, victòries per 3-0 a P. B. Maria (Toni Bonet,2, i Jaume Vidal), i per 3-2 a P. B. Llubí (Toni Bonet, 2, Bernat Artigues), i derrota per 1-0 amb P. B. Alcúdia. A les ordres del míster Joan Tauler, ajudat per Marc Lladonet i Pep González, jugaren Miquel Vidal, Jaume Bennàsar, Bernat Artigues, Sebastià Soler, Toni Riera, Miquel Angel Andreu, Miquel Vila, Toni Ramirez, Joan Pere Obrador, Toni Rami jr., Jaume Vidal, Toni Sureda, Marc Lladonet i el “Pichichi” Toni Bonet.

El proper acte de la P. B. Els Tamarells, cinquè dins el marc del X Aniversari de l’entitat tindrà lloc el proper dimarts dia 14 a les 18’30 h. en el Camp Es Torrentó de Felanitx, es tractarà d’un partit informal amb tots els socis que hi vulguin participar amb els ex jugadors del F. C. Barcelona Ricardo Serna i Joan Josep Estella, i posteriorment un col·loqui amb aquests dos jugadors internacionals. Els interessats podeu fer inscripció prèvia i gratuïta a l’adreça pbel...@gmail.com

La Junta Directiva

214