Benvolguts socis:

La passada setmana una representacio de la junta directiva va assistir a les oficines del F. C. Barcelona per a presentar el cartell anunciador del 10è aniversari de la Penya Barcelonista Els Tamarells, que coincidirà amb la 10ª Trobada de Penyes Barcelonistes de Illes Balears, i que tindrà com acte central la Gala dels Campions a celebrar el proper divendres dia 9 de novembre en el recinte de Son Fuaní a Campos. Allà fórem rebuts pel cap de l’Àrea Social Pau Vilanova, l’ex-jugador Julio Alberto Moreno i el cap de tresoreria Manel Mangado.

Amb el testimoni dels mitjans de comunicació, l’acte fou molt cordial i des del club es mostraren il·lusionats i confiats en que aquesta celebració serà tot un èxit. Després del partit jugat davant el Granada, el millor jugador del món Leo Messi va signar el cartell dedicat a la penya.

En la Gala dels Campions s’espera una massiva assistència, tant de socis de la P. B. Els Tamarells, com de penyistes d’arreu de les Illes Balears. Hi haurà una notable representació del club, i un ventall d’ídols barcelonistes que que vos faran sentir més que mai orgullosos de pertànyer a aquesta penya. A mesura que es vagi acostat la data vos anirem donant informació, i anunciant les estrelles que brillaran amb llum pròpia el dia 9 de novembre.
Vos adjuntem vàries fotografies de l’acte, el ressò que el va fer el Diari Sport, i el cartell definitiu.

La Junta Directiva

foto-099

foto-146

foto-147

poster_Trobada_Alcudia_publis