Benvolguts socis:

El dijous de la setmana passada vos enviarem una carta amb el vostre carnet de soci 2012/2013 els qui no l’havieu rebut abans en mà. Ens podeu confirmar que l’heu rebuda correctament, la carta i el carnet i que totes les vostres dades són correctes.

Per altre part vos volem recordar que, a banda de les dades que ja ens heu facilitades, precisem saber la vostra data de naixement, ja que com vos explicam a la carta, el F. C. Barcelona posarà en marxa a partir de la propera temporada el carnet del penyista, i ens demana les vostres dades per poder-lo emetre. El carnet suposa un cost de 2 euros per penyista i, si la junta directiva que entri el proper mes de juny no ho torna enrere, estarà inclòs dins la vostra quota de 35 euros que pagueu per temporada. Amb aquest carnet presenta una sèrie d’avantatges per a vosaltres, com descomptes en els productes que vos pot oferir el club, la visita al Museu, fer el Tour del Camp Nou, comprar a la Botiga, rebre informació, etc. En una primera onada ja varem una rebre una cinquantena de mails amb la vostra data de naixement, però a dia d’avui som 728 socis, i si no ho tenim no les vos emetran. Vos adjuntam, ja rectificada, una fulla d’alta de nou soci, per si en voleu fer de nous i la voleu emplenar. Sinó basta ens faciliteu la data de naixement. Aquesta iniciativa del club està emparada per la Llei de Protecció de Dades aprovada per la Generalitat de Catalunya.
Per acabar dir-vos que estem rebent fotografies per posar a la revista commemorativa del 10è aniversari, en la que hi haurà un racó del soci, i hi posarem les fotos que considereu que tenen un valor per a vosaltres, bé amb els vostres ídols, bé fetes en el Camp Nou o amb motiu de qualque celebració barcelonista. Aquesta setmana es tancarà definitivament. Esperam les vostres fotos més preuades.

La Junta Directiva