Benvolguts socis i sòcies:
Estem acabant d’enllestir una agrupació d’idees per a organitzar diferents actes que formarien part del X Aniversari de la Penya Barcelonista Els Tamarells, i que tindria una extensió d’un any complet (juny 2012-maig 2013). A l’assemblea de socis de dimecres dia 6 ja donarem a conèixer gran part d’aquests actes, tot i que ens interessa molt saber la vostra opinió i que ens digueu que faríeu perquè aquest 10è aniversari resultàs encara millor.
Enviau-nos per mail (pbelstamarells@gmail.com) les vostres idees, propostes i suggeriments de com vos agradaria que fos el X Aniversari i quins actes poden ser més del vostre interès.
Aquests dies vos enviarem una informació específica, però ja vos podem avançar que el punt de partida del X Aniversari serà el dissabte dia 16 a les 21′30 h. amb un sopar a la fresca (pamboliada)  en el Camp d’Esports de Santanyí, per a les 23′30 h. gaudir de la Festa-espectacle amb el famós D.J. Andriu. El preu del tiquet del sopar és de 10 euros (i s’inclou una consumició a la Festa-espectacle). Els tiquets les podreu trobar a partir d’aquest cap de setmana en els punts de venda habituals (Cas Mosson i Can Piqué a Santanyí, Can Vermell a Campos, Sa Recreativa i Cóndor a Felanitx, Ca Na Massot a Portocolom, Es Cassino a Cas Concos, Sa Fonda a Porreres i Can Lliro a Manacor. D’aquesta forma, començarem el X Aniversari amb ambient de festa.
Ara, si ens voleu enviar les vostres propostes, les considerarem, i a l’assemblea del dia 6 farem una exposició quasi definitiva del projecte del X Aniversari de la Penya Barcelonista Els Tamarells. Moltes gràcies a tots i a totes.
La Junta Directiva
images