El dimecres dia 23 a les 21 h. les penyes San Mamés (Ath.Bilbao) i Els Tamarells (F.C. Barcelona) organitzen un sopar de germanor amb motiu de la Final de Copa del Rei que tindrà lloc el divendres dia 25. El sopar el dimecres serà en el Cercle Recreatiu de Felanitx (Carrer de Sa Plaça, nº 14 i el preu de 10 euros.

- Aperitiu: patates frites, olives i bessons.
- Pamboli amb cuixot salat, cuixot dolç, formatge i camaiot.
- Vi, aigua, cervesa, refrescs (cola, taronjada i llimonada), i sangria.
- Ensaïmada i gelat.
- Cafè i licor.
El socis de les dues penyes podeu retirar els tiquets en el propi local del Cercle Recreatiu fins dilluns dia 21, recordau que les places són limitades degut a la capacitat del local. Hi tindran accès el primers que vagin a retirar el tiquet. Es posaran els cants oficials dels dos equps, i es farà una porra per a pronosticar el resultat de la Gran Final. Es recomana venir vestit amb indumentària barcelonista. Vos hi esperam !!

La Junta Directiva