Benvolguts socis:

Els afortunats amb el viatge a Barcelona i entrada al Camp Nou, per a dues persones, per anar a veure el partit de tornada de les semifinals de la Lliga de Campions entre els equips F. C. Barcelona i Chelsea el proper dimarts dia 24 de maig a les 20′45 h. són els següents:

- Soci nº 191 Miquel Vila Dora (CAMPOS)
- Soci nº 504 Jaume Martín Gelabert (COLÒNIA SANT JORDI)
- Soci nº 572 Antonio Vela Donaire (SANTANYÍ)

- 1r. suplent, soci nº 611 Josep Prohens Mas (SANTANYÍ)
- 2n. suplent, soci nº 379 Bartomeu Mascaró Font (CAMPOS)
- 3r. suplent, soci nº 131 Luciano Martín Cerro (FELANITX)

Recordau que els acompanyants han de ser socis o s’han de fer abans de viatjar, trobareu fulls d’alta a la mateixa agència de viatges. El proper sorteig serà aquest divendres dia 13 d’abril amb els viatges pels partits del mes de maig.

La Junta Directiva

barca-vs-chelsea