Benvolguts socis:

El F. C. Barcelona ha implantat una nova normativa quant a les penyes i els seus associats. El club vol tenir constància de quina massa penyística compta, saber quines penyes realment tenen el número de socis que diuen tenir, i valorar els actes que organitzen i les activitats que duen a terme. Per tal d’obtenir les dades de tots els penyistes barcelonistes d’arreu del món han obtingut autorització de la Generalitat de Catalunya emparada per la Llei de Protecció de Dades.
Està en tramitació el carnet del penyista amb un sèrie d’avantatges que properament vos especificarem amb més detall, però que suposaran un plus i un servei més pel penyista, com per exemple interessants descomptes en el Museu, Tour Camp Nou, Botiga Barça, etc. Per aquest motiu hem de facilitar al club les vostres dades, moltes d’elles ja les tenim, i d’altres no. Són aquestes:

- Número soci de la penya (Ja ho tenim)
- NOM I LLINATGES (Ja ho tenim)
- D. N. I. (Ja ho tenim, de quasi tots)
- Domicili (Ja ho tenim)
-
Telèfon (Ja ho tenim, de quasi tots)
-
Adreça electrònica (En tenir de bastants, és evident que si rebeu les nostres comunicacions és que la tenim be)
-
Data de naixement (NO LA TENIM)

- Ets soci del F.C. Barcelona? (NO LA TENIM DE TOTS)
-
Número de soci (NO LA TENIM DE TOTS)
- Clau de soci (NO LA TENIM DE TOTS)

- Tens el carnet de soci de compromís del F.C. Barcelona, ara és la passa prèvia per ser soci del club. (NO HO TENIM DE TOTS)
-
Número de carnet: (NO HO TENIM DE TOTS)

Us agrairíem ens enviàssiu quan abans millor aquesta informació que ens manca per tal de poder completar les dades de tots i poder tramitar el vostre carnet de penyista del F. C. Barcelona. Si la voleu enviar completa per si heu canviat qualque dada que no tenim actualizatda, millor. Esperant la vostra resposta, rebeu una cordial salutació.

La Junta Directiva