Benvolguts socis:

Com ja sabeu el proper divendres 25 de maig a les 22 hores en l’Estadi Vicente Calderón a Madrid es disputarà la Final de Copa del Rei entre els equips del F.C. Barcelona i el R. Madrid. Aquest divendres el club obri el termini per què les penyes puguin demanar entrades per aquest partit. Com podeu comprovar més abaix, s’assignarà un màxim de quatre entrades per penya.
Pels socis nous que us heu incorporat enguany, heu de saber seguirem els criteris de repartiment tal com hem fet en temporades anteriors, es a dir, en saber de quantes entrades disposam (a partir de dia 10 ho sabrem), fixarem una data per fer un sorteig públic entre els socis que es presentin, que estiguin al corrent de la quota 2011-2012, que presentin el carnet de penyista d’aquest temporada. i que tinguin intenció ferme d’anar a la Final. Si per causa de força major, un soci no pot assistir, pot estar representat per una altra persona. Entre altres normes, no es pot representar a més d’una persona, i està absolutament la revenda o negoci amb aquesta entrada, lo qual significaria l’expulsió immediata de l’entitat.
Com hem fet des de que afortunadament el nostre club arriba a les finals, la Penya Barcelonista Els Tamarells és de les poques penyes que manté el criteri de destinar el 100% de les entrades que el club li atorga només als seus socis.
En pocs dies rebreu la normativa aprovada en junta directiva per a recordar l’aplicació d’aquests preceptes, i tan aviat com podem fixarem la data del sorteig.
La Junta Directiva