Benvolguts socis:

Aquest dijous dia 29 a les 20′30 h. a la Casa de Cultura de Felanitx tindrà lloc la presentació de l’Ultra Mallorca Serra de Tramuntana, acte organitzat per la Penya Barcelonista Els Tamarells. Una prova que consisteix en travessar en menys de 24 hores des d’Andratx fins a Pollença pels camins de muntanya de la GR-221 (Ruta de Pedra en Sec), amb un total de 105 quilòmetres de recorregut. Més de mil persones prendran part en aquest apassionant repte, molts de corredors de la comarca i bastants socis de la nostra penya. Aquest dijous podreu comprovar de primera mà com és la prova reina del trail-running a les Illes Balears que és celebrarà el dissabte dia 21 d’abril.

Per altra part, per segon any consecutiu la Penya Barcelonista Els Tamarells es cuidarà de l’avituallament dels participants en el punt de control de l’embassament de Cúber. Es requereixen uns 20 voluntaris i per ara en tenim 15, en necessitem 5 ó 6 més, vist el nombrós grup de participants. Les funcions són ben senzilles, començarien al voltant de les 8 o 8′30 h. del dissabte i acaben devers les 16′30 h. quan és tanca el control, i consisteixen en proporcionar liquid i sòlid als participants, comptabilitzar el seu pas pel control o bé si es retiren en aquest punt, i altre tipus d’assistència general. Vos podeu apuntar, si és possible abans de dijous, a aquesta mateixa adreça pbelstamarells@gmail.com i el mateix dijous a les 20 h. en el mateix lloc de la presentació (Casa de Culura) hi haurà una reunió i explicació més completa per a tots els voluntaris. Si vos agrada l’esport, l’aventura, la muntanya o l’esperit solidari i participatiu, estem segurs que aquest acte de voluntariat vos entusiasmarà. Vos esperem aquest dijous.
La Junta Directiva