Benvolguts socis:

Com ja sabeu el proper dissabte dia 24 el F.C. Barcelona visita la nostra illa per a jugar el partit de Lliga davant el R. Mallorca a l’Iberostar Estadi.

Els responsables que s’encarreguen de coordinar les penyes de les Illes Balears ens fan arribar una comunicació en la qual ens informen de que disposen pels penyistes illencs del F.C. Barcelona entrades de la categoria Tribuna Sol baixa al preu de 95 euros. La disposició d’entrades és limitada i es serviran per rigorós ordre cronològic de petició.

Si realment estau interessats en qualque entrada us preguem ens envieu un mail amb les vostres dades a l’adreça pbelstamarells@gmail.com i ràpidament ens posarem en contacte amb vosaltres per tal d’establir la reserva.

Suposam que aquesta zona de la que es disposen les entrades serà l’acotada pels aficionats del F. C. Barcelona. Esperant la vostra resposta, si aquest suggeriment és del vostre interès, rebeu una cordial salutació.

La Junta Directiva