La Penya Barcelonista Els Tamarells vos fa saber que el divendres dia 23 a les 21 h. es celebra en el Restaurant Cases de Sant Martí (Ctra. Muro-Can Picafort) la novena Trobada de Penyes Barcelonistes de les Illes Balears, organitzada per la Penya Blaugrana de Llubí.
Presidirà aquest acte una notable representació de la junta directiva del F.C. Barcelona, acompanyada de destacats ex-jugadors i d’altres interessants personalitats d’àmbit barcelonista.

Per aquest event, la Penya Barcelonista Els Tamarells posa de forma gratuïta pels seus socis transport de bus des de Felanitx fins al restaurant i tornada. El bus partirà a les 19′40 h. de davant el Cafè Can Moix (Passeig Ramon Llull) per lo que es prega hi heu de ser a les 19′30 h.

El preu del tiquet del sopar és de 20 euros pels adults i les podeu trobar en la Papereria Còndor de Felanitx (en aquest lloc també trobareu tiquets de nins al preu de 15 euros), Bar Can Vermell de Campos, Cafè Cas Mosson de Santanyí i Es Cassino de Cas Concos.

Aquest cap de setmana és el termini per a retirar el tiquet, si heu de venir anau a cercar-lo abans de dilluns, ja que les places del restaurant són limitades.

Vos esperam en la gran festa del barcelonisme a les Illes.


Tot seguit vos transcrivim la comunicació que ens va fer arriba la penya organitzadora:

Benvolguts amics i socis;

Ja tenim la Trobada de Penyes barcelonistes molt a prop, i com a penya amfitriona i organitzadora ens trobam en situació de màxim esforç per tal que tots els actes prevists siguin un èxit. Es molt important que es difongui molt bé la IX Trobada de Penyes, ja que és imprescindible la participació massiva dels penyistes i afeccionats del Barça. Si ens permeteu, farem unes pinzellades del que hi ha previst:

Dia 23 de març.

Sopar de totes les penyes barcelonistes de Les Illes Balears en el restaurant de Ses Cases de Son Sant Martí. Esperam una gran assistència de penyistes. En el sopar assistiran els representants oficials de la directiva del FC Barcelona, alguns exjugadors i alguna sorpresa de darrera hora. Durant el sopar es sortejarà un viatge a Barcelona i 2 entrades per assistir a un important partit (ho descobrireu el vespre de la trobada).

Es important que compreu els tiquets del sopar abans d’aquest dissabte 17 de març; ja en queden pocs de disponibles. El preu és de 20 euros pels adults i de 15 euros per a menors de 10 anys.Dia 24 de març.

Aquest dia els actes prevists es traslladen directament al nostre poble. Seria molt acollidor per tots els qui puguin visitar-nos, trobar finestres i balconades engalanades amb motius blaugranes. Així doncs, vos animem a tots els socis a col·locar banderes i altres elements d’estètica culer a les façanes de les vostres cases.

A les 10:30h hi haurà la recepció oficial de l’ajuntament de Llubí als representants del FC Barcelona i directiva de la penya Blaugrana de Llubí. A les 11:00h es farà una interessant conferència i presentació del llibre Fórmula Barça a càrrec del seu autor el conegut periodista esportiu Ricard Torquemada. Acte seguit es farà una taula rodona amb alguns exjugadors del Barça i periodistes esportius. Aquest acte es farà a la sala polivalent del casal d’entitats culturals de la Plaça de l’Església.

Esperam la vostra participació i que els actes prevists siguin del vostre agrat.

Salut i força Barça.


Penya blaugrana de Llubi

La Junta Directiva

cartell-trobada