Divendres dia 23 tindrà lloc la novena Trobada de Penyes Barcelonistes de les Illes Balears, organitzada per la Penya Blaugrana de Llubí. L’esdeveniment es celebrarà en el Restaurant Sant Martí (Muro) a partir de les 21 h., i és habitual l’assistència d’una important representació de la junta directiva del club, a més de destacats periodistes que segueixen al primer equip, així com d’importants ex jugadors que han marcat època en el F.C. Barcelona.


Serà una gran festa de barcelonisme, i en la que la nostra penya posarà transport gratuït de bus pels seus socis (sempre que el número d’assistents sigui raonable), en principi amb partida a les 19’45 h. de davant Can Moix (Felanitx).


El preu del sopar és de 20 euros per adults i 15 euros per nins, i ja podeu retirar el vostre tiquet, en la Papereria Cóndor (Felanitx), Es Cassino (Cas Concos), Can Vermell (Campos) i Cas Mosson (Santanyí). Millor com més prest, ja que així podem concretar el transport de bus.


La data límit per a retirar el tiquet serà el dilluns dia 19, i si aprofiteu el bus, pel dia 23 pensau a ser-hi un poc abans (devers les 19′30 h.) per davant Can Moix, per a tenir un millor control de la gent que es desplaci. No espereu a darrera hora a retirar el tiquet, si feu comptes venir, ja que les places del Restaurant són limitades.

En la gran festa barcelonista de les Illes no hi pots mancar. T’hi esperem !!

La Junta Directiva

cartell-novena-trobada