Benvolgut soci / benvolguda sòcia:

Arriba una nova “Gala dels Campions”, amb motiu del nostre 9è aniversari, serà el divendres dia 14 a les 20’30 h. a Son Fuaní (Campos). Una gran festa que preparem amb molta il·lusió.

Durant l’acte seran distingits:

- JUAN MANUEL ASENSI, jugador de futbol del F. C. Barcelona durant les temporades 1970 a 1981.

- ROGER ESTELLER, jugador de bàsquet del Barça durant les temporades 1990 a 1999.

- JUAN DOMINGO DE LA CRUZ, jugador de bàsquet del Barça durant les temporades 1975 a 1987.

- ORIOL CRUZ, actor de la sèrie Crackòvia (TV3), imita personatges com Iniesta, Bojan o Víctor Patsy.

- MIQUEL CAPÓ, atleta mallorquí especialitzat en proves de llarga distancia, maratons, triatlons, curses de muntanya. Un dels millors que ha donat la nostra terra.

- TONI CONTESTÍ, esportista mallorquí que ha destacat per la participació en proves que requereixen una enorme resistència (Marató dels Sables, Yukon Artic, Doble Ultra Trail) i en altres a on prevalia el caire solidari (24 h. corrent damunt cinta).

- TERESA PLANAS, nedadora mallorquina que fa unes setmanes va batre el record del món absolut de la travessia Menorca-Mallorca, deixant el registre en 12 h.18’.

- La primera EXPEDICIÓ mallorquina que va coronar el cim de l’EVEREST en el 2006, formada per Joan Carles Palos, Tolo Quetglas, Joan Toni Olivieri i Tolo Calafat (e.p.d.).

- El felanitxer JOAN TAULER (futbolista del Deportivo Corunya i At. Balears, entre d’altres, convocat per la selecció espanyola juvenil).

- El campaner ANTONI CLADERA (ciclista i durant 19 anys massatgista del C.E. Campos).

- El santanyiner JAUME TONI MUNAR (tennista, actual campió d’Espanya cadet).

Es probable que més estrelles, personalitats i agradables sorpreses ens acompanyin a la festa. A mesura que s’acosti el dia vos anirem ampliant informació dels protagonistes així com els darrers detalls d’aquest acte.

El preu dels sopar és de 20 euros per adult i de 10 euros per nin de 5 a 12 anys. Si arriben a temps, els assistents comptareu amb una borsa de regals, obsequiats pel Diari Sport. Ja podeu retirar el vostre tiquet en els següents punts: Bar Els Tamarells (Portocolom), Papereria Cóndor, Parc Cafè, Bar Gomila, i Cafè Ca’n Moix (Felanitx), Es Cassino (Cas Concos), Cafè Cas Mosson (Santanyí), Bar Ca’n Vermell (Campos), Sa Fonda (Porreres) i Can Lliro (Manacor).

No espereu el darrer dia. Ho hem preparat per a tu.

Serà un gran festa de l’esport, i és la teva festa, t’hi esperam.

La Junta Directiva

asensi

roger-esteller1

juan-domingo-de-la-cruz

TV3 estrena "Crackòv

miquel-capc2a6

antoni-contestc2a1

expedicic2a6-mallorca-a-leverest

teresa-planas

joan-tauler

jaume-toni-munar-1

toni-cladera