El dissabte passat a vespre l’eufòria barcelonista va arribar al seu punt més àlgid ja que en l’Estadi londinenc de Wembley en un partit espectacular l’equip de Pep Guardiola s’imposava per 3-1 al Manchester United i aconseguia la seva quarta Copa d´Europa. Els nostres socis gaudiren d’un vespre inoblidable i històric, uns a Londres donant suport directe a l´equip, altres en diferents indrets de la nostra contrada. Molts foren els llocs a on seguia la gran Final de la Champions, especialment va destacar a Felanitx, a on el Cafè Ca’n Moix va muntar al carrer una pantalla de 16 metres, que va fer gaudir a més de 400 aficionats. Altres punts com el Bar Els Tamarells, Es Cassino de Ca’s Concos, la Plaça Major de Santanyí a davant Ca’s Mosson, i el Bar Ca’n Vermell a Campos foren centres neuràlgics de gran expectació. Els mitjans de comunicació d’àmbit local, autonòmic i barcelonista reflectiren abastament aquest acte, així com la gran nit blaugrana que es va viure amb intensitat.

Fou un colofó a una temporada esplèndida a on el primer equip F. C. Barcelona de futbol ha guanyat tres títols: Champions League, Lliga i Supercopa d’Espanya. Amb aquests guardons el conjunt de Guardiola fa més gran l’extraordinari palmarès de les darreres temporades, cinc Lligues en els últims set anys, i tres Champions en els últims sis. Felicitats a tots els barcelonistes.

La Junta Directiva

els-tamarells-a-trafalgar-square

final-champions-2011-176

final-londres-003

wembley20201120075

fina-champions-a-can-moix-039

champions-2011-013

fina-champions-a-can-moix-056