La passada setmana va tenr lloc en la Casa de Cultura de Felanitx l’interessant i esperada conferència de l’ultrafondista mallorquí Toni Contestí, a on va contar la seva experiència en la Yukon Artic, prova celebrada fa uns mesos al nord de Canadà, amb temperatures de 40 graus baix zero. El quasi centenar d’assistents pogué gaudir d’un apassionant relat així com d’un espectacular material audiovisual a on es detallava la duresa extrema d’aquesta prova. Abans de l’ntervenció de Toni Contestí, el corredor de muntanya Roman Morell va donar a conèixer als assistents la seva personal visió del perfil del protagonista. L’acte fou organitzat per la P.B. Els Tamarells i presidit per la Regidora de Cultura de l’Ajuntament de Felanitx Apol·lònia Rotger.

La Junta Directiva

_toni-19988

_tonioooooouuuuu

toni-37778uut

toni-244444444444

ttytjknjijypoiuggf

_tjkhfdhjkkjkp1