Amb un gran èxit de d’organització i participació va tenir lloc la III Ultra Trail Serra de Tramuntana, una prova d’extraordinària duresa que constava d’un recorregut de muntanya de 113 kms. i un desnivell acumulat de 4.200 metres, que abarcava l’imcomparable marc de la Serra de amb partida d’Andratx a les dotze de la nit del divendres i arribada a Pollença.

La Penya Barcelonista Els Tamarells va tenir un paper destacat tant en el pla organitzatiu com en el de participació. Aquesta entitat, amb un valuós grup de voluntaris es va cuidar de l’avituallament i control de pas a l´embassament de Cúber. El grup de voluntaris, que va estar a una alçada impecable, estava format per Nofre Llinàs, Marc Lladonet, Antoni Prohens, Maria Monserrat, Pep González, Magdalena Bordoy, Maria Antònia Sbert, Tomeu Sansó, Joan Lluis Vadell, Oscar Escoda, Antònia Juan i Miquel Angel Llinàs, ells varen cuidar en tot moment de l’alimentació i assistància als participants,

Quant a la prova, el guanyador fou Miquel Capó que va invertir 12 h. 10 minuts, seguit del valencià Juan José Oliva amb el mateix temps. Pel que fa als nostres “trailers”, Sebastià Capó fou el 38è amb 16 h.47′, Juanjo Alabern el 39è també amb 16 h.47′, el president Sebastià Oliver el 122è amb 19 h.51′ i Joan Cerdà el 170è amb 22 h.31′. Acabaren aquesta dura prova de 113 kms. un total de 197 dels 252 inscrits.

La Trail Serra de Tramuntana constava de 62 kms de recorregut, amb partida des de Valldemossa i arribada també a Pollença. Aquesta fou guanyada per Antoni Gran am un temps de 7 h.19′, seguit del català Sergi Cots a un segon. Pel que fa als participants de la Penya Els Tamarells, Pere Joan Barceló fou el 18è amb 8h.47′, Luisa Alonso la 113à amb 12h.03′, Isabel Mas la 125ª amb 12h.50′, Francisca Esteva la 126ª amb 12h.52′, Antoni Font (P.B. Maria de la Salut) el 131è amb 13h.11′, Jenny Cunill la 133ª amb 13h.24′, Antònia Mª Adrover la 163ª amb 15h.07′ i Margalida Victòria Mestre la 164ª amb 15 h.30′.

Un gran èxit en tots els sentits, tants del participants com de l’organització, recolzada per uns voluntaris esplèndits. Des d’aqui la junta directiva vol donar l’enhorabona als finishers, encoratjar als que no ho foren i donar les més sentides gràcies al fabulós grup de voluntaris que va representar la nostra entitat.

cuber1

meta-1

andratx-001

img_2971

xxxxxxxxxxxxxxxxxx

Foto 1: grup de voluntaris de la P.B. Els Tamarells en el punt de control de Cúber

Foto 2: arribada a la meta de Pollença del president Sebastià Oliver (122è en la Ultra 113 kms.), amb la seva esposa Isabel Mas (125ª, 14ª en fèmines, en la Trail 62 kms.)

Foto 5: Els quatre socis de la P.B. Els Tamarells, Sebastià Oliver, Sebastià Capó, Pere Mestre i Joan Cerdà, moments abans de la partida a Andratx

Foto 3: Sebastià Oliver, en el pas per l’embassament de Cúber

Foto 4. La parella de socis Margalida Mestre i Joan Cerdà.