tercera-ultra-trail1
Benvolguts amics:
Tinc el plaer de convidar-vos a l’acte de presentació de la III Ultra Trail Serra de Tramuntana 2011, que tindrà lloc aquest dijous dia 17 de març a partir de les 20′30 h. en la Casa de Cultura de Felanitx.
La Ultra Trail Serra de Tramuntana es una prova de resistència a on els participants desafien la duresa de recórrer la nostra Serra de cap a cap en menys de 24 hores, es a dir, els 105 kms. que separen Andratx de Pollença per camí de “Pedra en sec”, la GR-221. Una prova espectacular, mescla d´esport i aventura, que es celebrarà el proper dia 16 d´abril i que compta amb 450 participants. Aquest dijous podreu conèixer de més a prop el que es “més que una cursa”. Ens encantarà poder comptar amb la vostra presencia en aquest acte en el que gaudireu de detalls i experiències contades en primera persona pels protagonistes.
Desitjant la vostra assistència, vos saluda molt cordialment,
Sebastià Oliver i Bennàsar
President de la P.B. Els Tamarells