passat divendres va tenir lloc en el Restaurant Cases de Son Sant Martí la VIII Trobada de Penyes Barcelonistes de les Illes Balears organitzada per la Penya Blaugrana d´Alcúdia. Una representació de la nostra penya va fer costat a les prop de 600 persones que s´hi reuniren. Els barcelonistes presents pogueren gaudir d`una vetllada molt agradable a on va destacar l’ excel·lent organització de la penya amfitriona així com el brillant ventall de convidats. Els ex jugadors de futbol Miguel Bernardo “Bianquetti” Migueli i Josep Moratalla, així com l’ex de handbol Enric Masip, els periodistes José Luis Carazo (Sport) i Miquel Rico (Mundo Deportivo), el membre de la Fundació F.C.B. Josep Maldonado, i la representació del club formada pel portaveu Toni Freixa, el cap de tresoreria Manel Mangado i el vice-president Jordi Cardoner, net del llegendari Nicolau Casaus. Les penyes assistents, prop d´una trentena, foren obsequiades amb una serigrafia original del pintor Vicenç Ochoa. La qualitat del menjar, el magnífic ambient, un entorn adient amb tres grans pantalles, i una generosa borsa de regals, deixaren prou contents a tots els que es donaren cita. Recordem que la Penya Els Tamarellls havia previst un transport gratuït de bus, que posteriorment fou cancel·lat, i substituit per transport particular, degut a l´escàs interès que havia despertat entre els nostres socis una trobada, que aquesta vegada sí va ratllar a un gran nivell. La més cordial enhorabona a la Penya Blaugrana d´Alcúdia per a la seva esplèndida i detallista organització. 

viii-trobada-001

 

viii-trobada-003

 

viii-trobada-004

 

viii-trobada-006

 

viii-trobada-017

 

viii-trobada-018

 

viii-trobada-020