tercera-ultra-trail1

Benvolguts amics:
Aquesta setmana acaba el termini per formar el grup de voluntaris per recolzar l´avituallament de l´embassament de Cúber el proper dia 16 d´abril, dia en que es celebra la prova solidària Ultra Trail Serra de Tramuntana. L´idea es formar un grup de 20, de moment n´hi ha 8 d´apuntats. Us remetem a l´informació ja enviada si vos ha d´ajudar a decidir-vos. En principi l´horari seria de les 9´30 h. a les 17´30 h. del dissabte dia 16. Quant a les funcions ja les adjudicaria l´organització. Podeu gaudir d´un dia de muntanya i de natura, està aferrat a una àrea recreativa, en un entorn tan privilegiat com la nostra Serra de Tramuntana, i en un lloc tan paradisíac amb vistes de l´Ofre, el Puig Major, el Puig Tossals, els embassaments de Cúber i el Gorg Blau, el Puig de Massanella, etc. També ho podeu plantejar com un dia de família per la muntanya, a l´àrea recreativa es pot torrar. I a la vegada recolzau una prova solidària i espectacular. Recordau, si estau interessats, aquesta setmana s´acaba de formar el grup. Gràcies per la col·laboració.
La Junta Directiva