poster7c2aa
Estimats socis:
 
    La Penya Blaugrana d´Alcúdia ens convida a la VII Trobada de penyes de les Illes Balears que tindrà lloc el proper divendres dia 25 de febrer a les 21 hores a les Cases de Son Sant Martí, ubicat en la carretera Muro-Ca´n Picafort, qm.8. Aquesta penya preparat amb molt entusiasme una festa que espera sigui de l´agrat dels barcelonistes illencs. La P.B. Els Tamarells fa extensius a tots els seus socis els detalls d´aquest esdeveniment.
     - Sopar: arròs brut, porcella amb patates i ensalada, gató amb gelat, cava, cafè i licors.
     - Preu del sopar: 20 euros els adults, 15 euros els nins.
     - Borsa de regals: amb diferents objectes obsequiats pel Diari Sport, Obra Cultural Balear, i altres entitats col·laboradores amb la festa.
     - Gran rifa amb importants premis, entre ells, un creuer.
     - Representació F. C. Barcelona: Sr. Jordi Cardoner Casaus, vice-president del club, màxim responsable de l´àrea social.
     - Esportistes convidats: Eusebio o Amor, Enric Masip, Juan Domingo De la Cruz, entre d´altres.
     - Es demana als que assisteixin, vinguin engalanats amb prendes blaugranes (samarretes, bufandes,gorres).
 
     La P. B. Els Tamarells posa a disposició dels socis i seguidors un servei de bus gratuït, amb partida de davant el Bar Ca´n Moix a les 19´45 h. del divendres dia 25 i tornada una vegada acabada la festa.
 
      Els punts de venda a on podeu adquirir el tiquet són Bar Els Tamarells (Portocolom), Papereria Cóndor (Felanitx), Bar Ca´n Vermell (Campos, Cafè Ca´s Mosson (Santanyí) i Bar Es Cassino (Ca´s Concos). Les places del restaurant són limitades i si realment esteu interessats no vos torbeu a retirar els tiquets. El dijous dia 17 es farà un primer control de venda de tiquets, per tenir previsió de places i transport. Si encara queden places buides, la data màxima per fer la reserva serà el dimarts dia 22. Esperem gaudir tots d´una gran nit de barcelonisme.
     Tots fem penya, tots feim Barça !!                                                            
La Junta Directiva