Estimats socis i barcelonistes:
 
    Ens adrecem a vostès per a comunicar-vos la lamentable notícia de que fa uns minuts ens ha deixat ANGEL PEDRAZA, a l´edat de 49 anys i víctima d´una llarga enfermetat. Angel Pedraza va debutar en el Barça l´any 1980 a les ordres de Laszi Kubala, jugant en el primer equip fins al 1988. Llavors fou jugador del R. Mallorca, i com entrenador va dirigir l´At. Balears en la temporada passada, aconseguint l´ascens a 2ª B. En el nostre 7è aniversari, celebrat en el novembre del 2009, Angel Pedraza fou homenatjat per la Penya Barcelonista Els Tamarells. Aquesta desagradable noticia ha causat consternació entre nosaltres, serveixen aquestes ratlles per expressar el nostre més sincer condol als familiars, amics, als barcelonistes i a tots els que estimàvem a Angel Pedraza.
 
                                                                                                                                                             Sebastià Oliver
                                                                                                                                                             President de la P.B. Els Tamarells
20091107_23
fjm_3879

“Ara, heu d’animar l’equip, l’entrenador que vingui, als jugadors, a la directiva, tal com ho heu fet amb mi. El futbol dóna moltes voltes i segur que tornaré algun dia al que ja és el meu club, força Atletic”.

 Amb aquestes paraules, fa poc més de mig any, Àngel Pedraza s’acomiadava d’un grup d’aficionats convocats per l’Àrea social del club i les penyes blanc-i-blaves. Estava acompanyat de la seva emocionada dona Sara a la qual avui li volem fer arribar, amb els seus fills Ana i Marc, i demés família, el condol més sincer. Ens va llegar per sempre, el seu exemple de superació, el seu amor al treball, sempre incansable, la seva honradesa, la seva humilitat, la seva amistat.

Àngel, ja estàs de nou entre nosaltres, de fet mai te’n vas anar. Posaràs de nou tu mateix els cons abans de l’entrenament, ensenyant als més petits del nostre planter, recorrent l’illa per veure els rivals dissabte rera dissabte i diumenge rera diumenge.Descansa tranquil, l’heroi de Tudela.

 

 LLUC MARTORELL I MIQUEL POU

ÀREA SOCIAL DE CE ATLÈTIC BALEARS

FEDERACIÓ DE PENYES DEL CE ATLÈTIC BALEARS