4874-barcelona-derrota-5-0-al-real-madrid-en-cl-sico-espa-ol

3504267w-365xxx80

imagen-8478000-2

lulu46

 

 

Avui és un dia gran, un dia de celebració.
El nostre equip ha demostrat que possiblement sigui el millor onze de tots els temps.
Ara bé, ja fa tres anys denunciant que és inadmissible que un equip tan superior s’hagi de jugar la lliga a dos partits. És tal la diferència dels dos grans respecte a la resta que després de la pallissa de joc i resultat que vam poder gaudir, un mira la classificació i senzillament no se’n sap avenir: dos punts d’avantatge, després de quinze partits és simplement una estafa.
I és que si és abismal el joc i el potencial del Barça respecte de l’equip de la meseta, també és abismal el potencial d’aquest respecte dels 18 equips restants.
La lliga es dilucidarà a l’estadi del 2-6 i el tercer classificat acabarà a més de 20 punts del campió.
És urgent la creació de la lliga europea amb equips com el Manchester, Chelsea, Arsenal, Juventus, Milan, Inter, Bayern, Olímpic, Roma, Liverpol, PSV, Ajax, Celtic, Rangers, Vila-Reial, València, Leverkusen, Colònia, Manchester city, Lille, PSG, Olimpiacos, etc. Mes els dos grans de la lliga.
Només els compromisos comercials ,  BBVA, etc i l’oposició dels clubs que aspiren a estar en primera division i poc més (és a dir 18 dels 20 equips) podran impedir el que ja és una trista realitat aquesta lliga no té res de diferent a la lliga escocesa: O guanya el Celtic o guanya el Rangers.
Així, a més el campió de la lliga Europa seria automàticament el campió d’Europa, amb la qual qual s’evitaria la loteria que representa jugar una eliminatòria a dos partits.
I aquest equiputxo  arribava imbatut al nostre estadi …