jordi

cartell2222

Ens complau saludar-vos i comunicar que el proper divendres dia 10 de desembre a les 20´30 h. a Son Fuaní (Campos), celebrarem la “Gala dels Campions” amb motiu de la Festa 8è aniversari de la nostra entitat.

En el transcurs de l´acte rebran distinció personalitats vinculades a l´àmbit barcelonista, així com esportistes que han culminat una brillant trajectòria. Així mateix seran homenatjats:

- EUSEBIO SACRISTAN, jugador del F.C. Barcelona, de la temporada 1988 a la 1995 i segon entrenador de la temporada 2003 a la 2008. Com a jugador obtenia 4 Lligues, 1 Copa d´Europa, 1 Recopa, 1 Copa del Rei, 1 Supercopa d´Europa i 3 Supercopes. Com a tècnic 1 Copa d´Europa, 2 Lligues i una Supercopa.

- MANOLO FLORES, jugador de bàsquet del F.C. Barcelona, 128 vegades internacional, a on va aconseguir la medalla de plata a l´Eurobasket de 1973. Va jugar en el Barça de l´any 1970 a l´any 1983. Com a jugador va guanyar 2 Lligues, 6 Copes i finalista en la Copa Korac. Llavors va entrenar al Barça de bàsquet dels anys 84-85 i 91-92 a on va guanyar 1 Recopa i un Mundial de Clubs.

- JUAN DOMINGO DE LA CRUZ, jugador de bàsquet del F. C. Barcelona de les temporades 1975 a 1987, a on va guanyar 3 Lligues ACB, 6 Copes del Rei, 1 Mundial de Clubs, 2 Recopes, 1 Copa Korac i finalista de Copa d´Europa.

- XESCO ESPAR, jugador de hàndbol del F.C. Barcelona les temporades 1984 i 1985, a on va guanyar una Recopa i una Copa del Rei. Tècnic del club de 1985 al 2004, i entrenador del 1er. equip de la temporada 2004 a la 2007, a on va guanyar una Copa d´Europa, una Lliga ASOBAL, una Copa del Rei i una Supercopa.

- JORDI RIOS, actor que interpreta els personatges de Puyol, Cruyff o Ramos, entre d´altres en el programa Crackòvia de TV3. Rios està participant en altres programes com Polònia i Vacances pagades a TV3 o La Escobilla Nacional a Antena 3. També ha pres part en espais d´altres cadenes de televisió (Tele 5, La Sexta) i de ràdio (Catalunya Ràdio, Rac1), així com també ha actuat en el món del cinema, la publicitat i el teatre, formant en aquest darrer de la companyia de Toni Albà. Podeu tenir més informació d´ell a www.jordirios.com

- TONI PRATS, porter mallorquí que ha militat a 1ª Divisió de les temporades 1991 a 2007, en equips com el Mallorca, Celta i Betis. Ha guanyat una Copa del Rei amb el Betis. L´any 1998 fou convocat per la selecció espanyola.

- MARGA FULLANA, ciclista de muntanya, 5 vegades Campiona del món, 1 medalla de bronze en un Mundial, 1 Campionat d´Europa i 6 medalles de bronze en Europeus, 1 medalla de bronze en els Jocs Olímpics de Sidnei´2000.

- XAVI TORRES, nadador paralímpic, 5 medalles d´or, 4 d´argent, 4 de bronze i 5 records del món en Jocs Olímpics, 10 medalles d´or, 8 d´argent, 3 de bronze i 7 records del món en els Mundials de natació, 7 medalles d´or, 8 d´argent i 4 de bronze en els Europeus de natació. 205 medalles d´or en Campionats d´Espanya en diferents especialitats i distàncies.

- TÒFOL CASTANYER, corredor de muntanya, vigent Campió de món, títol aconseguit el passat octubre a Mount Kinabalu (Malàsia). Campió mundial per equips amb la selecció catalana, i subcampió del món individual l´any 2009.

- JOAN JAUME OBRADOR, dedicat a l´ensenyança i docència de Judo-Jiu Jitsu i Defensa Personal des del 1980. Es director de la Sala de Judo Felanitx, Professor-Entrenador Nacional de Judo, col.legiat per la Federació Espanyola, Professor-Entrenador de Jiu-Jitsu, col.legiat per l´Escola Esportiva Alemanya Judoesportschüle Düsseldorf, i Entrenador Nacional de Defensa Personal Policial, col.legiat per la Federació Madrilenya de Lluita. En Joan Jaume Obrador es Cinturó vermell-blanc 6è Dan de Jiu-Jitsu, Cinturó negre 4rt. Dan de judo i Cinturó negre 2on. Dan de Defensa Personal Policial.

- Mª DEL MAR I NEUS ORTEGA, des de nines han dedicat la seva vida esportiva al piragüisme, en el 2001 començaren a arribar els èxits en el campionats de Balears infantils, mentre en el 2003 començaren a guanyar competicions en la Copa d´Espanya Caiac de Mar, destacant en els següents anys amb primers llocs en la Copa Espanya, tant en la modalitat sprinter com tradicional. El ressò internacional per les palistes del C. N. Portopetro arribava en el 2009 amb el subcampionat en la Copa del Món de Caiac de Mar que va tenir lloc a Madeira, mentre seguien dominant a nivell estatal. Les joves calongines son les actuals subcampiones d´Espanya de Caiac de Mar.

- ANTONI ALCINAS, es l´actual campió del món de dards, fita aconseguida a Las Vegas el passat mes d´abril en el Mundial NDA 2010. El campaner es va imposar a tots els seus rivals en la Master 501 nivell A, la màxima categoria del dard. Alcinas s´ha convertit en la nova imatge de la prestigiosa marca japonesa Bull Star.

- També seran distinguits els periodistes DEMETRIO GONZÁLEZ (www.penyesblaugrana.com) i ANTONI CLOSA (Diari Sport), per la acurada difusió que han donat durant els darrers anys de les activitats promogudes per les penyes barcelonistes.

El preu del sopar es de 20 € els adults i 10 € els nins (de 5 a 12 anys), es poden retirar les entrades en els següents punts de venda: Bar Els Tamarells i Llibreria Ca Na Massot a Portocolom, Cafè Ca´n Moix, Bar Gomila i Papereria Cóndor a Felanitx, Es Cassino a Ca´s Concos, Bar Ca´n Vermelll a Campos, Cafè Ca´s Mosson a Santanyí i Sa Fonda a Porreres. Els assistents rebran una borsa amb obsequis per gentilesa del Diari SPORT.

Si teniu pensat venir retirau el tiquet l´abans possible, ja que l´aforament es limitat, i tú no t´ho pots perdre. Es la teva festa, la gaiduràs, l´hem preparada per tu !!  T´esperam !!
Sempre fent barcelonisme, ara més que mai !!

3

6

Visca la P.B. Els Tamarells !!! Visca el Barça !!!

Afectuosament
La Junta Directiva de la P.B. Els Tamarells