Una representació de socis de la P. B. Els Tamarells va presenciar fa unes setmanes el partit de bàsquet entre el F.C. Barcelona i l´equip de la NBA Los Angeles Lakers, en el qual milita Pau Gasol. En el Palau Sant Jordi ple a vessar, els penyistes pogueren gaudir d´una gran encontre de bàsquet, conjuntat amb l´espectacle que porta la Lliga americana. Al final, el triomf fou per l´equip de Xavi Pascual, resultat molt celebrat per aquest grup de barcelonistes illencs.Texto de http://www.futbolbalear.es

Després de la darrera reunió de junta diirectiva, en la que es donaren d´alta a varis socis, la P.B. Els Tamarells compta a dia d´avui amb 656 socis al corrent de pagament, xifra important dins el panorama penyístic barcelonista. D´aquests, n´hi ha uns 80 que també ho son del F.C. Barcelona. La penya compta amb 10 seients en el Camp Nou i anualment sorteja, d´entre els socis,150 viatges amb entrada per anar a veure el Barça.

15