La Penya Barcelonista Els Tamarells dedica l´imatge de la Loteria de Nadal a David Barrufet, llegendari porter d´handbol del Barça, el qual hi ha estat les darreres 22 temporades, guanyant més de 70 títols amb la secció barcelonista. Entre d´altres, 7 Copes d´Europa, 2 Recopes, 1 IHF, 5 Supercopes d´Europa,12 Lligues ASOBAL, 11 Copes del Rei, 12 Supercopes d´Espanya, 10 Lligues dels Pirineus i 7 Lligues catalanes. Barrufet ha estat 280 vegades internacional amb la selecció espanyola, amb la que fou campió del món l´any 2005, guanyador de la Supercopa de Nacions en el 2003, medalla d´argent en l´Europeu 2006, medalles de bronze en els Jocs Olímpics de Sidnei´2000 i Pequin´2008, i escollit en dues ocasions Millor Porter del Món.

    Les participacions de la Loteria es venen a 2 euros, i les podeu trobar a molts de comerços de la comarca, o bé demanant-la a qualsevol membre de la nostra junta directiva. desitjem que ens contuinui acompanyant la sort.
loteria-nadal-2010-david-barrufet